psiholog clinician & psihoterapeut
Proiectul meu de suflet creat pentru a ajuta parintii in jobul lor si a oferi copiilor o lume mai frumoasa!
Ca parinti, vrem sa construim in copil bazele echilibrului psihic, curajului, increderii in sine, fericirii, toate acele lucruri solide si de sine statatoare care il vor insoti si-i vor influenta viata.
In general, suntem obisnuiti cu ghiduri pentru ingrijirea aspectelor fizice ale sarcinii si parentalitatii, insa grija pentru binele fizic nu poate fi separata de grija pentru binele psihic.
Un copil care se simte iubit si in siguranta, iar relatiile in jurul lui vor fi armonioase, va avea o imunitate mai buna, va lua mai bine in greutate si va avea in viata o capacitate psihica mai buna de adaptare.

Copilul meu, odata venit pe lume, mi-a facut cadoul extraordinar de a simti o iubire fara margini, un sentiment unic. Apoi am realizat ca iubesc toti copii din lume, ca simt bucurie ori de cate ori ii vad, ca ma intristez cand aud de suferintele lor. Asa a venit firesc dorinta de a-I ajuta si un mod potrivit mod in care eu pot face asta e sa le ajut parintii in jobul de parinte.
Accesul astazi la informatii de parenting este usor: carti, materiale online, reviste. Insa, provocarea e sa le poti selecta pe cele relevante si care se potrivesc situatiei tale particulare, sa le aplici in propria viata. Daca suntem mai buni, le putem oferi copiilor nostri o lume mai buna…si tuturor copiilor din lumea asta.
Obiective:
- Parintii vor dobandi un pachet de cunostinte de baza in psihologia copilului care ii va ghida in a creste un copil sanatos si fericit ( parenting) - Parintii vor avea ocazia sa afle cum pot folosi aceste cunostinte in propria viata in cadrul consilierii psihologice